ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان

اگر یک یا چند دندان خود را از دست داده اید، گزینه مناسبی برای دریافت ایمپلنت های دندان هستید. به طور کلی، استخوان فک برای تقویت شدن نیاز به محرک دارد که این محرک توسط دندان و فشار وارده روی سطح جونده آن ایجاد می شود. با از دست رفتن دندان، این محرک از بین می رود و استخوان فک با خطر تحلیل مواجه خواهد بود. تنها گزینه جایگزینی که می تواند این عملکرد دندان را احیاء نماید ایمپلنت دندان است. اینکه ایمپلنت کجا، چگونه و در چه زاویه ای قرار بگیرد نیاز به مهارت جراح دارد. علاوه بر این، سلامت بیمار نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا برخی شرایط و بیماری ها هستند که فرایند جراحی را تحت تأثیر قرار می دهند. همه اینها مستلزم تجربه دندانپزشک شماست.
فرایند کاشت ایمپلنت عبارت است از ایجاد حفره درون استخوان فک، قرار دادن ایمپلنت درون آن و بخیه زدن بافت لثه روی آن. پس از مدتی که ایمپلنت به طور کامل با استخوان جوش خورد، مجددا بافث لثه برش داده شده و اباتمنت روی ایمپلنت قرار می گیرد و بافت اطراف آن شکل داده می شود. مدتی پس از این مرحله و بهبود بافت لثه، از دندان ها قالب گرفته می شود و با استفاده از آن یک دندان یا یک دست دندان مصنوعی مناسب ساخته می شود و با چسب دندانپزشکی روی ایمپلنت چسبانده یا پیچ می شود. در تمام این مراحل دستورالعمل هایی که بیمار از دندانپزشک دریافت می کند از اهمیت ویژه ای برخوردارند.

مقالات تخصصی ایمپلنت دندان

نمونه های درمانی ایمپلنت دندان

عصب کشی دندان ۳ کاناله

یک نمونه از درمان ریشه (عصب کشی) #سه_کاناله که امروز در مطب ما انجام شد. برای دستیابی به یک درمان #کامل و #بدون_عوارض، باید تراکم مواد پرکننده داخل کانال دندان بسیار مناسب و به حد کافی باشد تا [...]

0/5 (0 نظر)